• Объявления

Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Рекомендации и советы по лечению волнистых попугаев
Правила форума
Если вы хотите получить исчерпывающую консультацию, пожалуйста при создании темы заполните форму, нажав на кнопку "шаблон запроса", а также ознакомьтесь с более подробной информацией, даже если не создаете тему.

Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 21:45

Вид, Возраст, пол попугая: Волнистий 2-3 года (точно незнаю) девушка!
Как содержится (одиночно или в паре ) Одиночно
Рацион птицы (каким кормом кормите(название), какие минеральные подкормки - ест ли их птица, даёте ли витамины - какие, как часто, в какой дозировке, какие дополнительные корма, подкормки, лакомства даёте, какая питьевая вода и др. напитки и т.д.) Непомню помоему корм "ФЛИНТ" а также добавляв в корм витаминов (рекомендовано продавцем) і давал какии то минерали (белий порошок смешивал в корме) тоже рекомендовано продавцем, крейду , пробувал давать иногда орехи ,яблока, морковку, листья капусти, но она ето все не очень то хотела кушать, наверно привикла к корму, и ше давал насиння соняшника - тоже не кушает, вода простая с крана!
Ела ли птица еду с человеческого стола, комнатные растения, либо другие запрещённые продукты Нет
Опишите условия содержания (помещение где содержится птица - кухня, комната, балкон и т.д.) Клетка или свободное содержание в комнате , на шафе , незнаю точно но думаю ей било комфортно , в клетке , но клетка всегда била открита і тяпчик летал когда хотел!
Как птица содержалась до появления у Вас дома ( одиночно или в паре , какой корм , болела или нет и т.д.) покупала моя сестра в магазине , проблем не било !
Как давно птица у Вас 2 года
Болела ли птица до этого у Вас ( если "Да" , то чем, как лечили, какими препаратами, в какой дозировке и т.п . Какие были результаты лечения) Не болела
Не изменился ли помет простите незнаю што такое помет, плохо знаю руский! но думаю што помет не сменился
Проблема , которая беспокоит Вас сейчас (симптомы)? Как давно появилась эта проблема Вопшем попугай жил около пол года в моей сестри, потом так случилось што она уехала заграницу и оставила його мне! Я особливого значення етому не придал , и поетому немнога относился халатно! но всегда 1 в две недели чистил клетку постоянно давал кушать только корм и все било хорошо, она летала сколько хотела по комнате, но она перестрашенна и к себе не подпускает , не дает погодовать с руки , кусаеться , может укусить до крови, но все же я старался и понемнога приборкувал його, научил його седать мне на плечо, она сомною могла вийти с комнати и сидела все время на плече , а если куда то улетала то потом сразу прилетала на плечо и ми йшли опять к моей комнате, и с плеча она всегда летала на шафу в клетку! 1 раз бил такой случай што она сильно меня укусила - и вопше била очень агресивная седала на голову и могла покакать или укусить))), меня ето розозлило и я ее запер на 1 неделю в клетке, потом почистил клетку открил клетку и она снова стала свободная, но уже не вилетала(( сначала я подумал што она обидчива и не хочет летать , но потом она вилетелеа с клетки и не смогла долететь до моево стула, она ходила по полу а потом хотела опять полетіти в клітку но не смогла, поднялася на 1 метр в висоту и дальше не смогла, я ее подобрал и доставил до клетки, ето уже продвигаеться окола 1 месяця, она также не может летать, даже в клетке не летает, а лаит лапками, но била более менее нормальная , чирикала , двигалась, кушала, а севодня я ее неузнал сидит на 1 месте и не движеться вопше , на мой свист не реагирует, сидит на месте и мне кажется грудная клетка виперета вперед , и дрожит в неї хвост, иногда откривает дзьоб, такое впечатления будто она позихает, очень сонная, глаза закривает , откривает толька частично, я виташил ее из клетки и оставил на столе, она еле еле слетела на пол , походила и стала опять на 1 месте, я почистил клетку и поставил ее в клетку, также я заметил што она какакет не так как всегда, мне вот только што показалось што в неї понос, какашки с водою! чисто белии! вчера купил новий корм , не такой как всегда, но по цене такой как и флинт по 9 грв за 500 грамову пачку, и там бил порошок минерали, вчера 1 раз дал вечером, нині дал вже 2 порцию и добавил уже петрушки листья! вопшем фото прибавляю и есть видео, если не смогу виложить видео, пожалуйста отпишитесь мне куда можна вислать видео!
Причины , которые на Ваш взгляд ( или же точные ) повлияли на возникновение проблемы ? ( например , "поцарапала кошка " , "съел комнатное растение " , "ударился", "простыл", "стресс", "линька", "смена корма", "отравление едой, опасными металлами, сильно пахнущими в-вами", "инородное тело", "контакт с другими птицами , кошками, грызунами или иными животными". и т.п .) причин вроде нету, моя мама говорит што я ее перегодувал, но она не похожа на негодованую, теперька взявся за изучения над кормом попугая і все што связано с папугой! очень жалею што не сделав етого раньше!
Не распылялись ли в помещении аэрозоли, не было ли сильных запахов различного происхождения (ремонт, полироли, бытовая химия, парфюмерия и др. летучие или сильно пахнущие вещества) нет!
Из какого вы города? Консультировались ли вы с врачом? Что он вам посоветовал? Записались ли вы на прием и cдачу анализов? Львовськая обл город Борислав!
Всё , что можете описать дополнительно ... Простите за рускую граматику! я просто його очень плохо знаю!
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Galina27 » 31 май 2014, 21:54

Пишіть українською, в шапці форуму аписано, що консультацію можна отримати як російською, так і українською мовами.
Какає тільки білим, темної складової в посліді немає? Фото можете викласти?
Позіхання не схожі на рвотні позиви?
Корми, які ви назвали, не дуже якісні, на жаль :-(
Поки-що пташку з клітки не випускайте, пожете погріти її під лампою, дати сорбент (вігілля, активоване, наприклад), а також годувати примусово.
КОЛИ ПТАШКУ ВАРТО ОБІГРІВАТИ ПІД ЛАМПОЮ
Якщо ваш папуга тремтить, розпушує пір'я, неактивний, біля клітки потрібно поставити настільну лампу (потужність 40-60 Ват) для обігріву. Справа в тому, що, незалежно від температури в приміщенні, хворі птахи швидко втрачають тепло, що призводить до погіршення їх стану і прискорює розвиток хвороби. Це відноситься як до простудних захворювань, так і до проблем з травленням, печінкою, отруєннях та ін.
НЕ МОЖНА ГРІТИ при кровотечах різної природи , в тому числі при появі крові в калі, після травм і при підозрі на струс мозку, при серцевій недостатності ( задишка , посиніння лапок , відмова лапки і крила з одного боку ) .
Частину самої клітини варто прикрити легкою тканиною таким чином, щоб світло не сліпило очі. Лампу розміщують так, щоб птах міг піти в тінь при необхідності.
Лампою можна гріти протягом всього дня, при необхідності і вночі, тільки залишати включеною лампу при відсутності в квартирі людей не варто.Під час обігріву періодично потрібно спостерігати за птахом , при ознаках поганого самопочуття ( пташка починає важко дихати, розкриває дзьоб, крила ) обігрів припиняють.
Для обігріву підходять звичайні ( не економні) лампочки та прості настільні лампи.

ПЕРША ДОПОМОГА ПТАХАМ ПРИ СТАНАХ, СХОЖИХ НА ОТРУЄННЯ
Якщо ви помітили зниження активності та погіршення апетиту птишки, а також зміну посліду та його кольогру, можливо блювання, необхідно терміново прийняти наступні міри:

-взяти в домашній аптечці будь-який адсорбент (найкраще, щоб це був Ентеросгель, але може бути і активоване вугілля, і Смекта, і Сорбекс), розвести з невеликою кількістю води і давати пташці в дзьоб з піпетки або шприца без голки кожні 2-3 години по 5-6 капель цього розчину в перший день, а в наступні день-два 4-5 разів на день з інтервалом приблизно 1 година від інших препараті чи годування (Тут дозування дається для хвилястих папуг з вагою приблизно 40-45 г. Для інших птахів воно змінюється відповідно до їх ваги);

-біля клітки (якщо немає крові в посліді та виключена травма) можна поставити настільну лампу 40-60 Ватт( звичайну. бо енергозберігаючі не дають тепла) для обігріву пташки, бо вони в такому стані швидко втрачають тепло, що погіршує перебіг хвороби;

-якщо пташка відмовляєтьсмя від зернового корму,її годують примусово кожні 3 години теплими безмолочними кашами у вигляді пюре, яке вільно проходить через сопло шприца;

-при судомах (судорогах) можна давати в дзьоб по 1-2 краплі глюконату кальцію для ін"єкцій в день;

Причинами отруєння можуть бути неякісні дешеві корми, зернові палички та бісквіти, інші так звані ласощі для птахів, кімнатні рослини, людська їжа, парфуми та хімікати, передозування лікарських засобів, вітамінів тощо.

За это сообщение автора Galina27 поблагодарил:
Тяпко
Аватар пользователя
Galina27
Эксперт
Эксперт
Сообщений: 9342
Пункты репутации: 141
Добавить пункт репутации Galina27Вычесть пункт репутации Galina27

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 22:06

зараз зроблю фотографії меншої памяті і закину! будь ласка дочекайтесь
Вложения
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Galina27 » 31 май 2014, 22:10

І ще послід пташки, який є в клітці, щоб було видно його колір.
Блювання або характерних рухів головою, дзоьобом не помічали? Те, що ви називаєте позіханням, не схоже на нього?
Відео можете викласти в Ютуб і дати посилання в темі.
Аватар пользователя
Galina27
Эксперт
Эксперт
Сообщений: 9342
Пункты репутации: 141
Добавить пункт репутации Galina27Вычесть пункт репутации Galina27

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 22:15

Galina27 писал(а):Пишіть українською, в шапці форуму аписано, що консультацію можна отримати як російською, так і українською мовами.
Какає тільки білим, темної складової в посліді немає? Фото можете викласти?
Позіхання не схожі на рвотні позиви?
Корми, які ви назвали, не дуже якісні, на жаль :-(
Поки-що пташку з клітки не випускайте, пожете погріти її під лампою, дати сорбент (вігілля, активоване, наприклад), а також годувати примусово.
КОЛИ ПТАШКУ ВАРТО ОБІГРІВАТИ ПІД ЛАМПОЮ
Якщо ваш папуга тремтить, розпушує пір'я, неактивний, біля клітки потрібно поставити настільну лампу (потужність 40-60 Ват) для обігріву. Справа в тому, що, незалежно від температури в приміщенні, хворі птахи швидко втрачають тепло, що призводить до погіршення їх стану і прискорює розвиток хвороби. Це відноситься як до простудних захворювань, так і до проблем з травленням, печінкою, отруєннях та ін.
НЕ МОЖНА ГРІТИ при кровотечах різної природи , в тому числі при появі крові в калі, після травм і при підозрі на струс мозку, при серцевій недостатності ( задишка , посиніння лапок , відмова лапки і крила з одного боку ) .
Частину самої клітини варто прикрити легкою тканиною таким чином, щоб світло не сліпило очі. Лампу розміщують так, щоб птах міг піти в тінь при необхідності.
Лампою можна гріти протягом всього дня, при необхідності і вночі, тільки залишати включеною лампу при відсутності в квартирі людей не варто.Під час обігріву періодично потрібно спостерігати за птахом , при ознаках поганого самопочуття ( пташка починає важко дихати, розкриває дзьоб, крила ) обігрів припиняють.
Для обігріву підходять звичайні ( не економні) лампочки та прості настільні лампи.

ПЕРША ДОПОМОГА ПТАХАМ ПРИ СТАНАХ, СХОЖИХ НА ОТРУЄННЯ
Якщо ви помітили зниження активності та погіршення апетиту птишки, а також зміну посліду та його кольогру, можливо блювання, необхідно терміново прийняти наступні міри:

-взяти в домашній аптечці будь-який адсорбент (найкраще, щоб це був Ентеросгель, але може бути і активоване вугілля, і Смекта, і Сорбекс), розвести з невеликою кількістю води і давати пташці в дзьоб з піпетки або шприца без голки кожні 2-3 години по 5-6 капель цього розчину в перший день, а в наступні день-два 4-5 разів на день з інтервалом приблизно 1 година від інших препараті чи годування (Тут дозування дається для хвилястих папуг з вагою приблизно 40-45 г. Для інших птахів воно змінюється відповідно до їх ваги);

-біля клітки (якщо немає крові в посліді та виключена травма) можна поставити настільну лампу 40-60 Ватт( звичайну. бо енергозберігаючі не дають тепла) для обігріву пташки, бо вони в такому стані швидко втрачають тепло, що погіршує перебіг хвороби;

-якщо пташка відмовляєтьсмя від зернового корму,її годують примусово кожні 3 години теплими безмолочними кашами у вигляді пюре, яке вільно проходить через сопло шприца;

-при судомах (судорогах) можна давати в дзьоб по 1-2 краплі глюконату кальцію для ін"єкцій в день;

Причинами отруєння можуть бути неякісні дешеві корми, зернові палички та бісквіти, інші так звані ласощі для птахів, кімнатні рослини, людська їжа, парфуми та хімікати, передозування лікарських засобів, вітамінів тощо.
Вложения
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 22:17

Вот ше!
ше зараз попробую виложити видео!
Вложения
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Galina27 » 31 май 2014, 22:24

Блювання або характерних рухів головою, дзьобом не помічали? Те, що ви називаєте позіханням, не схоже на нього?
Пташка голодна, її треба зараз погодувати примусово перед сном.
Якщо є вдома глюкоз 5% в ампулі, дайте в дзьоб 3-4 краплі із піпетки чи шприца без голки, а потім погодуйте теплою кашкою і поставте лампу для обігріву на ніч, як написано вище.

ПРИНУДИТЕЛЬНОЕ КОРМЛЕНИЕ ПОПУГАЯ
В случае, если птица по каким-либо причинам не может кушать самостоятельно (например, при травмах клюва) или отказывается от корма (при сильном отравлении, проблемах с желудочно-кишечным трактом, ослаблением организма), приходится кормить попугая принудительно или докармливать для поддержания сил. Для этого используют жидкие каши которые дают теплыми из шприца без иглы или пипетки капельно в щелочку сбоку клюва, чтобы птица не поперхнулась.
В случае полного отказа от еды дают по 10-15 мл в день, разделив на порции для дачи через каждые 2-3 часа, примерно по 1-1,5 мл на одно кормление. Докармливать нужно в случае, если птица мало ест, 2-3 раза в день.

Для принудительного кормления можно использовать:
-безмолочные каши для детского питания,не требующие варки ( Nestle, Heinz) , они готовятся по инструкции;
-безмолочные каши домашнего приготовления:
1) измельчить в кофемолке гречку, рис, овес или овсянку,сварить до состояния жидкого киселя (чтобы удобно было набирать в шприц или пипетку). При необходимости разводят водой;
2)сварить кашу из цельных круп и взбить блендером до однородной массы.

Примерная методика принудительное кормления попугая.
Если нет возможность кормить каждые 2-3 часа, можно это делать хотя-бы 3 раза в день. Для этого необходимо приготовить жидкую безмолочную кашу, шприц без иглы, лучше двойку, ватку и посудину с теплой водой, настольную лампу.
В шприц нужно набрать примерно 1,5 мл теплой каши, птицу необходимо поймать, сесть удобно, зафиксировать попугая левой рукой, немного прижав его к себе и пальцами придерживая голову.
Соплом шприца осторожно немного приоткрываем надклювье, если птица сама не открывает клюв, вставляем сопло шприца в клюв и выдавливаем по капельке, следя, чтобы птица сделала глотательное движение.
При необходимости ваткой, смоченной теплой водой, вытирают кашу, попавшую на перья.
За одно кормление нужно скормить примерно 1-1,5 мл каши. Она должна быть такой консистенции, чтобы свободно выходила из сопла, но не слишком жидкая, потому что такая каша мало питательна. Если в этот период назначены какие-то препараты, их добавляют по чуть-чуть в каждую порцию.
Если каша в шприце остыла, ее нужно подогреть, опустив шприц в посудину с теплой водой.
После кормления птицу помещают в клетку и ставят рядом настольную лампу для обогрева, чтобы высохло оперение.

Годувати можно із шприца без голки, піпетки (звичайної чи дитячої мірної для дачі ліків), пляшечки від очних крапель з пластиковим ковпачком. За один раз дають приблизно 1 мл каші.
Зернові палички давати не можна, від них часто бувають проблеми з травленням.
Увесь цей час, коли пташка була в клітці і не літала, їсти їй давали кожен день?
Завтра зранку давайте сорбент (вугілля чи Смекту чи щось інше), яка написано вище, потім через 30-40 хвилин можна годувати. Сорбент 3-4 рази в день, дотримуючись інтервалу. Годувати кожні 2-3 години.

За это сообщение автора Galina27 поблагодарил:
Тяпко
Аватар пользователя
Galina27
Эксперт
Эксперт
Сообщений: 9342
Пункты репутации: 141
Добавить пункт репутации Galina27Вычесть пункт репутации Galina27

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 22:33

Відео буде грузитись ше 1 год!
як тільки зможете подивитись , будь ласка дайте коментар!
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 22:40

Зрозумів! вже берусь за справи! так їсти давав регулярно, коли позіхае то раніше я такого ніколи не замічав, рвоти нібито не видно, зараз включу лампу і буду слідкувати за нею!
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 23:11

Galina27 писал(а):Блювання або характерних рухів головою, дзьобом не помічали? Те, що ви називаєте позіханням, не схоже на нього?
Пташка голодна, її треба зараз погодувати примусово перед сном.
Якщо є вдома глюкоз 5% в ампулі, дайте в дзьоб 3-4 краплі із піпетки чи шприца без голки, а потім погодуйте теплою кашкою і поставте лампу для обігріву на ніч, як написано вище.

ПРИНУДИТЕЛЬНОЕ КОРМЛЕНИЕ ПОПУГАЯ
В случае, если птица по каким-либо причинам не может кушать самостоятельно (например, при травмах клюва) или отказывается от корма (при сильном отравлении, проблемах с желудочно-кишечным трактом, ослаблением организма), приходится кормить попугая принудительно или докармливать для поддержания сил. Для этого используют жидкие каши которые дают теплыми из шприца без иглы или пипетки капельно в щелочку сбоку клюва, чтобы птица не поперхнулась.
В случае полного отказа от еды дают по 10-15 мл в день, разделив на порции для дачи через каждые 2-3 часа, примерно по 1-1,5 мл на одно кормление. Докармливать нужно в случае, если птица мало ест, 2-3 раза в день.

Для принудительного кормления можно использовать:
-безмолочные каши для детского питания,не требующие варки ( Nestle, Heinz) , они готовятся по инструкции;
-безмолочные каши домашнего приготовления:
1) измельчить в кофемолке гречку, рис, овес или овсянку,сварить до состояния жидкого киселя (чтобы удобно было набирать в шприц или пипетку). При необходимости разводят водой;
2)сварить кашу из цельных круп и взбить блендером до однородной массы.

Примерная методика принудительное кормления попугая.
Если нет возможность кормить каждые 2-3 часа, можно это делать хотя-бы 3 раза в день. Для этого необходимо приготовить жидкую безмолочную кашу, шприц без иглы, лучше двойку, ватку и посудину с теплой водой, настольную лампу.
В шприц нужно набрать примерно 1,5 мл теплой каши, птицу необходимо поймать, сесть удобно, зафиксировать попугая левой рукой, немного прижав его к себе и пальцами придерживая голову.
Соплом шприца осторожно немного приоткрываем надклювье, если птица сама не открывает клюв, вставляем сопло шприца в клюв и выдавливаем по капельке, следя, чтобы птица сделала глотательное движение.
При необходимости ваткой, смоченной теплой водой, вытирают кашу, попавшую на перья.
За одно кормление нужно скормить примерно 1-1,5 мл каши. Она должна быть такой консистенции, чтобы свободно выходила из сопла, но не слишком жидкая, потому что такая каша мало питательна. Если в этот период назначены какие-то препараты, их добавляют по чуть-чуть в каждую порцию.
Если каша в шприце остыла, ее нужно подогреть, опустив шприц в посудину с теплой водой.
После кормления птицу помещают в клетку и ставят рядом настольную лампу для обогрева, чтобы высохло оперение.

Годувати можно із шприца без голки, піпетки (звичайної чи дитячої мірної для дачі ліків), пляшечки від очних крапель з пластиковим ковпачком. За один раз дають приблизно 1 мл каші.
Зернові палички давати не можна, від них часто бувають проблеми з травленням.
Увесь цей час, коли пташка була в клітці і не літала, їсти їй давали кожен день?
Завтра зранку давайте сорбент (вугілля чи Смекту чи щось інше), яка написано вище, потім через 30-40 хвилин можна годувати. Сорбент 3-4 рази в день, дотримуючись інтервалу. Годувати кожні 2-3 години.
http://youtu.be/WCNRicNaS8c.
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 23:17

http://youtu.be/WCNRicNaS8c.

Ше загружу видео як він сидить в клітці, і ледве пересуваеться по ній!
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Наталик » 31 май 2014, 23:18

Вам потрібно обов"язково все прочитати про папуг, про їх годування.
Оце вам треба зайти по всім силкам і почитати:
http://popugay.crimea.ua/jordochki.php - жердочки

http://popugay.crimea.ua/vibor-kletki-dla-popugaya.php - клетка

http://popugay.crimea.ua/kashi.php - каши

http://popugay.crimea.ua/frukti-yagodi.php - фрукты и ягоды

http://popugay.crimea.ua/ovoshi.php - овощи

http://popugay.crimea.ua/zeleniy-korm.php - зелень

http://popugay.crimea.ua/korm-dla-volni ... pugaya.php - корм

Особливо зверніть увагу ще на клітку, на жердини в ній, які мають бути з дерева, на корм.
Чому в клітці пінопласт? Його категорично не можна, пташка нагризеться його і заб"є собі зоб.
Клітку треба прибирати на 1 раз в 2 неделі, а 1 раз в 2 -максимум 3 дні!!! Клітка має бути у чистоті завжди!
З шафи її потрібно зняти, пташці некомфортно бути не такій висоті. найкраща висота на рівні вашого поля зору, грудей.

петрушку взагалі давати не можна. читайте про трави, які давати можна.

Щоб пташці буде де гратися за межами клітки, побудуйте ігрову площадку для неї, приклади можете подивитися в інтернеті.

Взагалі, так як ви зробили з пташкою, так робити не можна. Не можна на неї ображатися і закривати на тиждень. Що це за образи?! Пташка вас вкусила, це, до речі, одна з ігор пташок, вони ще можуть цією грою захопитися і ще більше кусати. Ну люблять вони такі ігри, щоб перестала кусатися, дмухайте на неї, або просто трохи пошевеліть рукою, щоб пташка злетіла з неї. але ні в якому разі не можна ображатися, сваритися і наказувати пташку. :nel-zya:

Зараз у вас пташка у дуже поганому стані - це погане годування, це антисанітарія, це низький імунітет і відсутність польотів, фізичної нагрузки. вам потрібно виправляти свої помилки!
Если срочно и нет ответа от модератора, обращайтесь на форумы:

https://forum.volnistye.ru/viewforum.php?f=8
https://www.mybirds.ru/forums/forum/2-bolezni-i-lechenie-ptits/
Аватар пользователя
Наталик
Эксперт
Эксперт
Сообщений: 14471
Пункты репутации: 181
Добавить пункт репутации НаталикВычесть пункт репутации Наталик

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Наталик » 31 май 2014, 23:24

Відео два однакових поки що ви дали.
Намагайтеся не допускати, щоб пташка ходила по підлозі, по-перше, на неї хтось може ненароком наступити, а по=друге, щоб пташка не з"їла нічого з підлоги поганого.

І пока вона хвора і не має сил, не потрбіно її навантажувати фізично. їй потрібно краще їсти і більше відпочивати, не витрачати сили на польоти.
Если срочно и нет ответа от модератора, обращайтесь на форумы:

https://forum.volnistye.ru/viewforum.php?f=8
https://www.mybirds.ru/forums/forum/2-bolezni-i-lechenie-ptits/

За это сообщение автора Наталик поблагодарил:
Тяпко
Аватар пользователя
Наталик
Эксперт
Эксперт
Сообщений: 14471
Пункты репутации: 181
Добавить пункт репутации НаталикВычесть пункт репутации Наталик

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 31 май 2014, 23:40

все зрозумів! буду виправлятись! вибачте за такі незручності! мені дуже встидно що я скоріше не взявся за життя свого попугайчика! Щиро вам вдячний за допомогу і за відвертість! ше через 1 год буде 2 відео!
буду писати тут про подальший стан попугая! якшо буде можливість то заходьте і пишіть!
Доречі це не пінопласт- це такий матеріал і попугай це не їсть (перевіряв) , поставив цей матеріал бо клітка була на шафі і дуже сильно літало піря, і поставив на шафу в звязку з тим шо в хаті була мала дитина і могла полізти до попугая, теперка вже зняв і вже з понеділка буду робити нове місце для попугая разом із майданчиком, думаю теперка вже зроблю йому житло без клітки, так як він постійно був вільний і літае коли забажає, принаймі літав :-( :-( :-( ! щераз вам дякую!
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 01 июн 2014, 00:01

вот це 2 відео!
http://youtu.be/N2uHbyV5NTM.
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Наталик » 01 июн 2014, 10:47

І Все ж таки зніміть цей матеріал з клітки. Вам потрібно замінити клітку взагалі, купити з більш глибоким піддоном, бо без клітки не можна бути. Щоб пір"я не літало, потрібно перш за все, клітку вчасно прибирати,я к я вам писала.
І на рахунок линяння, пташки линяють 2 рази в рік весна-осінь, на протязі року дуже рідко коли пір"ячко скидують, але не в таких об"ємах, як під час линьки. У вас часто линяє?

Подивилася ваше відіео, я зрозуміла, что за матеріал. Я так бачу, що там є погризене місце, чи це ви так самі обрізали?

Безымянный.jpg [ 12.51 KiB | Просмотров: 1617 ]



І ця ваша загорожа настільки висока, що пташка не бачить нічого, коли спускається на піддон.
Поїлка стоїть незручно, вона нижче жердини, як вона там воду п"є?, і пташка, коли лізе, опирається на неї лапкою, так вона ще й пісок з поіддона заносить в неї. І поїлка біля лампи, вода гріється і бактерії ще більш розмножуються.

Паличку медову викиньте і більше не давайте, давати можна лише колоски чумізи, вони корисні і дуже смачні для пташок.

Дивлячись на погану координацію, поки думаю варто дати курс для нервової системи.
1. Нейромакс (або мільгамма) - 1 ампула, розвести 1краплю : з 4 краплями води і цієї суміші дати в клюв 1 крапельку. Так 10 днів.
2. Пірацетам - 1 ампула, давати нерозведеним, 1 краплю 2 рази в день 10 днів.
3. глюконат кальція по 1 крапельці в день, 10 днів.

З піддону висипте весь пісок, застеліть туди чистий аркуш паперу білий і,як накакає, сфотографуйте послід. Треба побачити і колір тієї води, яка виходить, а на піску цього не видно.

Зараз пташка їсть? Ви поїли глюкозою її?
Если срочно и нет ответа от модератора, обращайтесь на форумы:

https://forum.volnistye.ru/viewforum.php?f=8
https://www.mybirds.ru/forums/forum/2-bolezni-i-lechenie-ptits/
Аватар пользователя
Наталик
Эксперт
Эксперт
Сообщений: 14471
Пункты репутации: 181
Добавить пункт репутации НаталикВычесть пункт репутации Наталик

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Galina27 » 01 июн 2014, 11:14

думаю теперка вже зроблю йому житло без клітки, так як він постійно був вільний і літае коли забажає, принаймі літав

Клітка має бути, а площадка для прогулянок - це само собою. Але спочатку пташку потрібно вилікувати.
Якщо є новий послід, добре б його подивитись.
Аватар пользователя
Galina27
Эксперт
Эксперт
Сообщений: 9342
Пункты репутации: 141
Добавить пункт репутации Galina27Вычесть пункт репутации Galina27

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 01 июн 2014, 16:44

погодував насильно!
годувати дуже тяжко, до себе не підпускае, цілий час кричить, взяв його в 2 руки і через маленьку дирочку пробував годувати з укола, спочатку ніби їв, потім шось не хтів, вже збігав в аптеку за лікарствами буду пробувати давати каплі!
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Тяпко » 01 июн 2014, 16:59

Є десь відео як примусово годувати попугаїв?? киньте будь ласка!
Тяпко
Новичок
Сообщений: 18
Пункты репутации: 0
Добавить пункт репутации ТяпкоВычесть пункт репутации Тяпко

Re: Попугайчик -"Тяпко" Заболел (причину незнаю)

Сообщение Galina27 » 01 июн 2014, 18:34

Відео пошукайте в Ютубі. Теоретичний матеріал скинула в лс.
Фото сьогоднішнього посліду зробіть ще. Корм є в клітці? пташка ним цікавиться?
Аватар пользователя
Galina27
Эксперт
Эксперт
Сообщений: 9342
Пункты репутации: 141
Добавить пункт репутации Galina27Вычесть пункт репутации Galina27

След.

Вернуться в Болезни попугаев



Кто сейчас на форуме

Пользователь просматривает форум: Google [Bot]

  • Объявления
cron